2. maaliskuuta 2014

Kun on auktoriteettia ja KARISMAA, ei muuta kaipaakaan...

Sain tuossa viimeksi vanhentuessani hienon synttärikortin, jossa sanottiin, että "Sulla on auktoriteettia ja KARISMAA, etkä muuta kaipaakaan!" Auktoriteetista en välttämättä takuuseen mene, mutta Karismaa kyllä löytyy. Tässä lankapostauksessa hehkutin punaista Dropsin Karismaa, ja sen jälkeen olen kasvattanut varastojani metsänvihreällä, laivastonsinisellä ja luonnonvalkoisella. Ai että!! Vielä kun joskus ehtisi toteuttaa ne unelmaneuleet, jotka niistä langoista on suunnitteilla. ;)

Karismaa kyllä löytyy. ;) Oli tuossa näköjään pari harmaatakin,
niistä tulee pipo, muut ovat puserolankoja. :) Minulle itselleni!

Viininpunaisen Karisman suhteen ollaan jo aika hyvällä mallilla. Teen siitä siis veljelleni puseron. Tänään juuri katsoimme hieman mittoja ja mallia, sillä sain 4 mm bambupuikkoni irti tästä pitsineuleesta. Neuletakki on siis niin hyvällä mallilla, että enää viimeistelyt (hihojen ompelu, etureunan ja kaula-aukon viimeistely sekä päättely) on tekemättä. Hieno fiilis. :) Toivottavasti fiilis pysyy hyvänä vielä sittenkin, kun saan neuleen kokonaan valmiiksi... Ja sehän pysyy. Kyllä jo kovasti polttelisi päästä uuden neuleen kimppuun!

Tämän tyylistä paitaa olisi tarkoitus ruveta seuraavaksi väsäämään.

Paidan malliin inspiraatio löytyi Tallinnasta erään käsityö- / vaateputiikin näyteikkunasta. Ihastuin näytillä olleeseen puseroon niin, että oli pakko ottaa siitä kuva mukaan. Veljeni taas totesi, että hänelle saa tehdä sellaisen paidan. Punaisena. Joten kokeillaan, mitä siitä tulee. Ohjehan on taas tälläkin kertaa kehiteltävä itse. Onneksi mitat löytyvät tämän huivikauluspuseron ohjeen muokkauksista. Päädyimme yhteistuumin veljeni kanssa siihen, että punaisen puseron palmikkoneuleesta huomimatta teemme sen suunnilleen samoilla silmukkamäärillä kuin tuon valkoisenkin puseron. Valkoinen pusero on nimittäin löystynyt aika paljon käytössä... Toki voimme tarvittaessa noin viikon välein tarkistaa neuleen koonkin. Sillä varauksella, että Suomen armeija päästää velipojan edelleen joka viikonloppu lomille. ;)

2 kommenttia:

  1. Aijai toi on kyllä makee! Niin ja kenenkähän ansiosta sulla ton ekan kuvan Karismat on...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. No niin, ja keneltäköhän mahto olla se korttiki. Että jesjes kiitti vaan sille ihanalle ihmiselle. ;)

      Poista