14. huhtikuuta 2014

Partioneule

Viikonlopun eräilystä inspiroituneena rupesin haaveilemaan partioaiheisesta neuleesta. Minulla on perinteisesti ollut metsässä mukana harmaa perusneule, mutta olisihan se hauskempaa pukeutua partiossa partioaiheiseen neuleeseen. Neuleessa olisi tietenkin partion logo (ilman tekstiä) tai vaihtoehtoisesti oman lippukuntamme logo. Logon voisi toteuttaa kirjo- ja / tai intarsianeuleena. Värit voisivat olla tummansininen ja valkoinen. Tai mikseivät mitkä tahansa muutkin, mutta virallinen partiopaita on sininen, joten sopisi tyyliin. Logoa voisi harjoitella ensin pipoon ja sen lisäksi voisi tehdä puseron, jossa logo olisi edessä tai takana (melko isona) ja pusero olisi malliltaan melko simppeli: pyöreä kaula-aukko ja raglanhihat. Esimerkiksi. Voisimme porukalla lippukuntamme muiden neulovien jäsenten kanssa ryhtyä tällaiseen haasteeseen. Saisipa samalla sopivan kilpailutilanteen pystyyn. ;) Olisiko joku kenties innokas ryhtymään haasteeseen?

Voi olla, että tuon virallisen logon käytöstä omassa neuleessa pitäisi kysyä ainakin lupa ellei sitten neuvotella enemmänkin Suomen Partiolaisten kanssa, lippukunnan logon saa varmaan helpommin käyttöön, joten siitä voisi ahkä aloittaa. (Virallinen logo vaan olisi ehkä helpompi toteuttaa...) Tietenkin yksi vaihtoehto olisi vielä sellainen, että KIRJAILISI tuon virallisen logon jonnekin. Esimerkiksi silmukoita jäljentämällä. Niin voisi saada vaikka molemmat logot samaan neuleeseen. Oman lippukunnan logo intarsiana SUURENA vaikkapa selkään ja virallinen logo kirjailtuna pienessä koossa rintaan. Tai jotain.


Pihtiputaan partiolaisten logo kuvattuna huivimerkistä.
Virallinen logo löytyy Suomen Partiolaisten viestintäohjeista
(http://toiminta.partio.fi/viestinta/graafinen-ohje/partion-logo).

No, nähtäväksi jää, tuleeko tästä joskus jotakin. Olisihan se mukavaa, mutta ei ainakaan vielä pysty kokeilemaan, joten saa nähdä jääkö se sinne "olisi kiva tehdä joskus jos olisi aikaa" -osastolle... Kovempi kiire olisi varmaan tehdä kaulus ja nappilista TÄHÄN puseroon. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti