11. maaliskuuta 2015

Poliittinen pipo

Politiikka ei ole oikein minun juttuni, mutta koska sattuu tuo velipoika olemaan ehdolla eduskuntaan, täytyy toki minunkin sen verran tukea häntä, että neulon edustuspipon. :P Hänellä on hienot kotisivut ja mainosmateriaalit ammattilaisten toteuttamana, ja niistä inspiroituneena (ja alennusmyynnistä täsmälleen oikean sävyistä lankaa löytäneenä) neuloin pari pipoa. Lanka on Novitan Joki, ja aikuisen pipoon sitä näyttäisi menevät 50 grammaa tai vähän enemmän. Kannattaa vain olla tarkkana pesun suhteen, ettei saa siitä minikokoista huopahattua.

Neuloin pipot 5 mm sukkapuikoilla, pääosin helmineuleena. Kirjoin pipoihin tekstin "KIVEN KOVA TEKIJÄ", koska se nyt vain sopii Juusoon ja perheyritykseemme (jossa Juuso on osakkaana) ja on myös hänen sloganinaan vaalimittelössä. Ensin tein pipon tietenkin Juusolle, ja seuraavaksi minulle itselleni, vaikka en niin kauhean kovasti niitä kiviä ole tehnytkään. Joskus jonkin verran olen tuolla hallin puolella työskennellyt kivien työstön parissa, mutta enimmäkseen olen sitä mieltä, että ne ovat hieman liian fyysisiä töitä tämän kokoiselle ihmiselle. 

Lankaa on vielä sen verran, että siitä saisi vielä lapsen pipon, ja Juuson kummipojalle sellaisen ajattelin jossain vaiheessa väsätä. Täytyy vaan tehdä siihen vuori tai vähintään resori jostain hieman vähemmän karheasta langasta, ettei ole ikävä pitää päässä. Itse olen kyllä käyttänyt tuota siellä täällä kulkiessani, ja etenkin ollessani Juuson vaalikiertueella mukana.

Valmis pipo.

1o, 1 n, joustinneuletta, helmineuletta ja sileää neuletta tekstin alla.

Niin, ja jos politiikka ja tulevat vaalit tai ennen kaikkea ehdokkaat kiinnostaa, niin käy toki katsomassa Juuson vaalisivut osoitteessa http://www.juusolahtinen.fi/. Tukijoukkoihin kaivataan lisää porukkaa, ja tililläkin on vielä tilaa lahjoituksille. :D Niin. Ja erinomaisia paistokiviä voi ostaa kampanjan tukemiseksi. Tai miksei komeita graniittipenkkejäkin. Kampanjatuotteista voi kysellä lisätietoja esimerkiksi sähköpostitse osoitteesta kampanjapaallikko@juusolahtinen.fi.

---

Edit 23.3.2015

Ja kevään tärkein numero on: 38.


Neulahuovutusta. :)
Edit 26.3.2015

Eilen päätyi alkuperäinen pipo oikealle omistajalleen numeroituna. :)

Juuson pipossa on hieman pidemmälle viety numerointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti