13. maaliskuuta 2014

Kummipojalle neuleita osa 3

No niin, kävin eräänä päivänä kuvaamassa sen ensimmäisenkin kummipojalle tekemäni neuleen. (Muut hänelle tekemäni neuleet löytyvät tästä ja tästä postauksesta.) Ja voi että se olikin söpö! Osasyynä on tietenkin se, että pusero on pieni, n. puolivuotiaalle vauvalle sopiva. Mutta on se muutenkin aika sievä paita. :)

Käyttämäni lanka on Novitan 7 veljestä, ja tuon kokoiseen paitaan sitä ei kauheasti mene. Vihreä on Marttojen juhlavuoden erikoisväri, ja täsmälleen tuota sävyä ei normaalisti ole saatavissa. En olekaan juuri muuhun raaskinut sitä käyttää... Puseron ohje löytyy Suuri Käsityö 8/2009 -lehdestä. Muokkasin ohjeen sopimaan käyttämälleni langalle, muuten tein lehden ohjeen mukaan. Napit ostin jostain, todennäköisesti Eurokankaasta Oulun sisustajantorilta ja ne ovat täsmälleen oikean väriset.

Ruskea-valkoraidallinen neulepusero sinisilmäisillä dinosauruksilla höystettynä.

Takana on kaksi nappia pukemisen helpottamiseksi.

Myöhemmin tein vielä villasukat samoista langoista.
Sukat ja pusero eivät kyllä ole samanikäisille lapsille sopivat...

2 kommenttia:

  1. Sain tietää tästä blogista vasta nyt ja luinkin sitten kaikki kirjotukset läpi yhtä päätä :) eikä voi muuta kun todeta sen minkä oon aina tienny: plörä osaa, oli kyse sitten käsitöistä tai syötävästä! :) T. Yks plörän herkkuja ja pitkiä yölenkkejä sekä muita hullutuksia kaipaava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä vaikee arvata kuka siellä huutelee! ;) Pitkiä yölenkkejä ja ruokailuseuraa klo 3 yöllä ym. muuta hulluks menemistä täälläki kaipaillaan. Mä oon palannu tänne alkuperästen yölenkkien maisemiin takasin, joten ei tarvii enää odotella ku sun paluuta. :)

      Poista