5. tammikuuta 2014

NEULOJAN LAKI

Nyt on niin täyttä asiaa, että pakko jakaa, vaikka lähde ei oo enää muistissa... Jos joku tietää mistä tää alun perin on, laittakoon kommenttia!

NEULOJAN LAKI

Miehen ei pidä tuleman naisen ja hänen käsityötarvikkeidensa väliin.

Lankaostoksissa tulee olla säästäväinen. Aina, kun näet lankaa tarjouksessa, sinun kuuluu hyödyntää tarjous.

Keskeneräisten töiden määrää ei tule mitenkään rajoittaa. Uusia töitä saa aloittaa aina, jos joku sukulainen/kummilapsi/ystävä/kuka tahansa tarvitsee esimerkiksi syntymäpäivälahjakseen jotain itse tekemääsi. Tai kun eteen tulee lanka tai ohje, joka kutsuu sinua. Tai jos jo työn alla olevat tökkivät. 
Tai jos vain sattuu haluamaan.

Lankavaraston koko on jokaisen neulojan itse määriteltävissä. Muiden ei tule sen suuruutta negatiivisesti kommentoiman. Tai mieluiten ei mitenkään muutenkaan. Lanka VOI loppua maailmasta.

Kasvavalle käsityövarastolle kannattaa varata tilaa vaatekomeroon. Kätevä voisi olla myös vaatehuone. Tai ihan oma käsityöhuone.

Niin kuin työkalupakeissa yleensäkin, myös neulojan työkalupakissa kuuluu olla monenlaisia ja -merkkisiä tykötarpeita. Ei haittaa, vaikka siellä olisi 4 mm paksuisia neulepuikkoja viittä erilaista materiaalia. -Onhan ruuvimeisseleitäkin monenlaisia.

Tilaa ihmeessä kuutta tai useampaakin eri käsityölehteä ja tulosta samalla netistä sivukaupalla ohjeita, ettei sinulta vain mene jotain upeaa ohi. Ei haittaa, vaikket ehtisikään toteuttaa kaikkea haluamaasi sitä mukaa. Muotihan kiertää, samat ideat tulevat aina uudelleen muotiin.

To Do-lista. Sellainen on oltava. Muuten unohdat, mitä kaikkea ihanaa halusitkaan toteuttaa.

Ole tarkka, kenelle kättesi arvokkaita tuotoksia lahjoitat. Kaikki eivät vain ymmärrä.

10§
Aina on oikea aika ja paikka tehdä käsitöitä, jos sinusta siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti