16. tammikuuta 2014

Välipalaksi pitsipusero

Halusin neuloa. Jotain muuta kuin sukkaa. Ja työn alla olevaan pitsineuletakkiin, josta kerroin aikaisemmin täällä, saan tarkistettua mitat vasta perjantaina. Kyseistä neuletta on nyt 12 cm takakappaleen helmasta tehty, enkä uskalla tehdä pidemmälle, koska arvelen, että pitäisi jo alkaa vähitellen kaventelemaan.

No, onneksi minulla sattuu olemaan neulepuikkoja joutilaana ja myös melkoinen määrä sellaisia neuleohjeita, jotka vielä joskus toteutan. Lankaakin varastoistani löytyy useampaankin neuleeseen. :D Tähän kyseiseen pitsipuseroon löytyi ohje Suuri Käsityö 5-6/2013 lehdestä, ja langat olin hankkinut joskus joulukuun alkupuolella (näköjään 10.12.2013). Lanka on siis ohjeen mukainen Novita Miami. En ole ihan vielä päättänyt, tuleeko minun puserooni oikeasti 20 cm korkea resori. Aika korkea kuitenkin, koska korkeutta on nyt jo n. 15 cm. :)

Haaveilen saavani tämän puseron valmiiksi vielä ennen kevättä,
jotta voin käyttää sitä pitkähihaisen pitsihelmapuseron (Vero Modasta) kanssa. :)

Sellaista siis tänään. Ja eilen. Loimilankaliinakin on edistynyt jonkin verran. Ja otinpa muuten tänään vastaan ensimmäisen tilauksen TÄNKIMÄÄTEIN-piposta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti